Monday, 26 October 2015

Year End School Holiday Bookings!!


Bismillah..Assalamualaikum,

Yup cuti sekolah dah nk dekat, sekarang ni pelajar-pelajar sekolah sedang sibuk menghadapi peperiksaan dan alhamdulillah jerebu makin berkurang nampaknya. Dan macam biasa, lepas habis final exam..........CUTI SEKOLAH!! Ibubapa dan keluarga akan plan trip berjalan-jalan bagi " release tension" OR "spending time with the family" setelah satu keluarga berusaha keras dan ianya dianggap sebagai "reward"

Interestingly, most of the family akan spend time di pulau, bukit or kawasan2 semula-jadi. WHY? well kajian daripada salah seorang Dr falsafah ialah sebenarnya percutian ke tempat2 semula-jadi ni, kita jumpa air, pokok, bunga, batu etc ialah kerana diri kita sedang mencari alam semula jadi, yang pada hakikatnya dicipta oleh Allah S.W.T. in other words, we are actually trying to get ourselves closer to alam semulajadi ciptaan tuhan, and we are actually trying to get closer to Allah S.W.T. memang fitrah kita akan mecari tuhan. Hebatnya kuasa Allah S.W.T yang Maha Penyayang, time kita nak "enjoy" pun dia buat kita mendekati dia secara tak langsung =)

Okeh, booking kereta sewa untuk Akhir tahun rules dan regulations:
1) Pilih model kereta yang diminati dan diingini
2) Minimum sewaan pada bulan November dan December ialah 3HARI, yup 3HARI minimum, dont worry discount tu ada =)
3) Booking Fees RM100 haruslah ditransfer pada PaGieH Resources dan it is REFUNDABLE if and ONLY IF cancelation was made 5days before renting the car. Take note ya.
4) Receipt will be given upon request

Sekian. Jazakallah.

PaGieH: 019-3032914

No comments:

Post a Comment

Cuti Sekolah 2017!

💥💥💥 Gold CLASS Rental Service 💥💥💥 Bismillah, Assalamualaikum, * Free Fuel 200km * Break, tayar dan SEMUA maintenance tiptop ...