Saturday, 6 February 2016

Gong Xi Fa Cai 2016, Biar Betul Kereta Sewa??


Bismillah, Assalamualaikum,

Selamat Tahun Baru Cina 2016, ini tahun mereka kata tahun Monkey punya. Hoho..antara keindahan Malaysia ialah pelbagai kaum dan perayaannya meriah bagi setiap kaum, maklumlah semuanya cuti, sama-sama datang rumah Cina-Melayu-India. Kelebihan negara ini yang sangat-sangat sukar dijumpai di negara-negara lain.

Plus! Majority akan balik kampung, mana taknya cuti seminggu kot. Antara waktu yang terbaik untuk bersama keluarga dan saudara-mara, jumpa berborak isu semasa dan perkembangan masing. Anak ke, kerja ke biznes ke, belajar ke dan hopefully masing-masing cuba AVOID or KURANGKAN guna HANDPHONE TU! berSOSIAL sedikit ye..

Masih mencari Kereta Sewa di Kuala Lumpur? Alhamdulillah kereta saya dah habis, namun inshaAllah boleh dapatkan kereta untuk anda kerana group whatsapp saya menghampiri 1000orang taukey sewa kereta. Pssst, minimum sewaan 3hari ye kerana "peak Hour".

Sekian terima kasih.
Encik Akmal 0193032914

No comments:

Post a Comment

Tahun Baru Cina 2019

Assalamualaikum, Kali ni tahun baru cina jatuh pada 5 dan 6 february 2019 (selasa dan rabu) DAN seperti biasa semasa cuti sekolah. Maka apa...