Tuesday, 24 November 2015

YES! Kereta Sewa PROMOSI AKHIR TAHUN!

Bismillah, Assalamualaikum,

Alhamdulillah sudah sampai ke pengakhiran bulan November 2015, dan cuti sekolah sudah pun bermula. Biasalah anak-anak nak berjalan-jalan, suami isteri, family nak together-gether katanya. Waktu dimana kebanyakan keluarga berkumpul untuk menghabiskan masa bersama-sama. CUMA, tambah 1 je, niatkannya sebagai ibadah utk eratkan silaturrahim kerana Allah S.W.T. InshaAllah barakoh.

hehe, jadi tips2 bercuti:
1) booking awal hotel tmpt tido
2) plan betul-betul tarikh bersama family supaya tidak overlape dgn tarikh kerja
3) pastikan ada seorang KETUA or LEADER bagi trip percutian bagi mengawal keadaan
4) plan laluan jalan yang akan dilalui dan paling penting elakkan waktu-waktu jem
5) pastikan kereta keadaan baik especially tayar, minyak hitam, minyak break, air radiotor, air spare.
6) berdoalah perlindugan diberikan oleh Allah S.W.T keatas kita dan keluarga sebelum, semasa dan selepas percutian dari sebarang kecelakaan.

InshaAllah. Jazakallah.

Masih mencari KERETA SEWA? semua kereta ada inshaAllah. Whatsapp or Call or SMS PaGieH 0193032914

Thank you,
PaGieH Himself

Monday, 16 November 2015

Kereta Sewa James Bond-Spectre

Bismillah, Assalamualaikum,

Kemarin baru lepas tengok cerita James Bond-Spectre, boleh tahan jugak cerita dia dan paling best kereta dia Masserati Bullet Proof berharga 3,000,000 Paun Sterling. Sepertimana kereta sewa saya, jumlah semua kereta pun xsampai 1,000,000 ringgit..hahaha..Anyway the story is not too bad :)

KERETA SEWA YEAR END SALES!!
Call/SMS/Whatsapp untuk special rates dan tulis "Kereta Sewa JAMES BOND" dan saya akan bagi diskaun inshaAllah..untuk BOOKING akhir tahun pun boleh takde masalah.

Sekian, terima kasih, Jazakallah.

PaGieH 0193032914

Saturday, 7 November 2015

Punctuality!

Bismillah,
Assalamualaikum, Alhamdulillah dengan izin tuhan, selesai penghantaran kereta SHARP 10.30am di putraheights pada hari sabtu dimana kebanyakan (tak semua) orang lain sedang enak dilamun mimpi :P haha..to ensure our customers gets OUTSTANDING CAR-PUNCTUAL-CLEAN-TIP TOP CONDITION. Happy Saturdays you'oolzz!